fbpx

Despre noi

     Clinica Stomis Orthodontics Buzau a luat naștere din dorința de a crea un mediu primitor, cald și relaxat, în care pacienții sa beneficieze de servicii stomatologice premium.

     Suntem conștienți de faptul ca, în general, pacienții se simt stingheriti în preajma personalului medical, asa ca încercăm sa oferim informații pertinente și concise adoptand o atitudine joviala, empatica și calma de la prima strangere de mana pana la finalul tratamentului. Ne-am dorit un mediu de lucru dinamic, în pas cu evoluția tehnologica, în care sa primeze măiestria medicala si nu interesul pecuniar. De aceea, managerul clinicii este parte integranta a echipei medicale iar investițiile și noile dotări apar firesc, din nevoia zilnica de a rezolva unele lacune și de a acoperi o gama cât mai larga de servicii.

     Dorim sa oferim pacienților servicii premium, astfel încât echipa este formata din medici cu specializări diverse precum ortodontie și ortopedie dento-faciala, endodonție, pedodonție, implantologie, chirurgie oro-maxilo-faciala etc.

Echipa

Echipa