fbpx

Servicii

Serviciile noastre

Implantologie

Recapătă-ți zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare, cea mai modernă soluție pentru înlocuirea dinților irecuperabili. Un implant dentar imită perfect dintele natural, nu doar din punct de vedere estetic, ci și funcțional.

Afla mai multe

Ortodontie

Alinierea estetica a dintilor cu aparate aduce atat un beneficiu armoniei dento-faciale cat si functiei. Pacientii nostri se bucura atat de un zambet mai sanatos, dar si de o masticatie eficienta si lipsa durerilor articulare.

Afla mai multe

Albire dentară

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a recăpăta frumusețea și strălucirea zâmbetului cu o singură vizită la stomatolog.

Afla mai multe

Detartraj

Detartrajul dentar este un tratament profilactic, nedureros, o curățare mai profundă ce constă în îndepărtarea depozitului de tartru (substanță calcaroasă de culoare gălbuie sau negricioasă, care se depune pe coroana dinților), prin intermediul aparatului cu ultrasunete. De asemenea, placa bacteriană care provoacă afecțiuni dentare este, de asemenea, eliminată, cu ajutorul detartrajului.

Afla mai multe

Proteze Dentare

Proteza dentara este un dispozitiv medical unic, personalizat, realizat in scopul restaurarii integritatii arcadelor dentare. Orice proteza este alcatuita din saua protezei si garnitura de dinti.

Afla mai multe

Coroane Dentare

Coroanele dentare sunt lucrari protetice conjuncte care acopera sau invelesc partea vizibila a unui dinte. Pentru confectionarea coroanelor dentare medicul va prepara intr-un anumit fel dintele care trebuie sa fie sanatos sau corect tratat si sa nu fie mobil, iar partea coronara (adica partea vizbila) a dintelui sa fie suficient de rezistenta pentru a sustine lucrarea

Afla mai multe

Fațete Dentare

Faţetele dentare reprezintă pelicule subţiri de porţelan folosite pentru a reda aspectul natural al dinţilor. Sunt o soluţie de succes în situaţii în care dintele original prezintă mici imperfecţiuni de formă sau culoare, dar şi în cazul în care există dinţi fracturaţi, goluri între dinţi ori dacă poziţia incorectă a dintelui provoacă probleme legate de muşcătură.

Afla mai multe